Ce este o amenda?

Ce trebuie sa stii cand primesti o amenda?

Aveti posibilitatea sa contestati procesul-verbal in termen de 15 zile de la comunicarea procesului-verbal, prin intermediul unei contestatii care se depune la instanta de judecata competenta.

Daca dumneavostra va simtiti neindreptatit de organul care va sanctionat contaventional, noi putem sa redactam contestatia si prin aceasta o sa calificam in drept motivele dumneavostra si sa aducem un plus de motive juridice prin intermediul carora sa obtineti ceea ce va doriti.

Procesul poate dura pana la 2 ani

Activitatea instantelor judecatoresti poate fi deosebit de incarcata, ceea ce pentru unii dintre cei sanctionati contraventional reprezinta un avantaj. In situatia in care, de exemplu, permisul de conducere a fost retinut in mod legal, de catre agentul de cirulatie, contravenientul poate circula in continuare pana la solutionarea contestatiei, dar numai daca o asemnea actiune a fost depusa. 

In general, un proces de genul acesta nu ar trebui sa dureze o vesnicie pentru ca acest gen de litigi nu necesita termene suplimentare. Insa activitatea instantelor este foarte incarcata. Durata acestui gen de procese dureaza de la 6 luni la 2 ani.

Dupa ce ati fost sanctionat trebuie formulata o contestatie prin intermediul careia sa utilizam toate mijloacele necesare de combatere a proceselor-verbale.

Avantajul pe care il aveti cand lucrati cu noi este acela ca ne ocupam de problema dumneavostra pana la finalizarea procesului. Oferim cele mai bune solutii in legatura cu speta pe care o aveti, astfel incat asteptati doar solutionarea procesului, iar echipa www.contesta-amenda.ro va sta la dispozitie pentru orice informatie cu privire la dosarul dumneavoastara.

Echipa www.contesta-amenda.ro are o experitanta indelungata in domeniul amenzilor, aceasta echipa s-a format din dorinta de a furniza servicii profesioniste tuturor persoanelor fizice si juridice sanctionate contraventional. Deoarece cei sanctionati nu isi cunosc drepturile legale in acest domeniu ori nu gasesc juristi pregatiti, www.contesta-amenda.ro ofera servicii de calitate si complete.